Kdaj: nedelja, 15. aprila 2018, od 10:00 do 16:00
Kje: Črešnjice 81, Črešnjice pri Otočcu

                                       

Pridružite se nam v gozdnem vrtu, gozdu in na travniku in poskusite kakšno nenavadno rastlino, o kateri boste dvomili samo tako dolgo, dokler je ne boste poskusili. Skupaj jih bomo nabrali in pojedli. In ko boste rekli: »Vsi smo snedli vse!«, boste vedeli, da na vrtu ne moremo pridelati nobene tako hranljive zelenjave – naj bo vitaminsko, rudninsko in še drugače sploh in oh in bio in super – kot jo lahko naberemo med grmi tam pod hribom ali ob potoku.

Z rastlinami nas bo spoznaval Janez Božič, permakulturni učitelj, ki že od leta 1997 – skozi igro, vajo, delo in če ne gre drugače tudi s predavanji – organizira številna odlično sprejeta permakulturna izobraževanja.

Dan bomo preživeli v naravi, zato se obujte in oblecite terenu in vremenu primerno, ter poskrbite za zaščito proti klopom, ki so že veselo na pohodu. Prispevek za pokritje stroškov (odrasli 10 evrov, otroci 5 evrov) vključuje hrano. 

Prijave zbira Karmen: karmen.rodic@naturo.si ali 041-372- 765
Število mest je omejeno (max 20 oseb), zato pohitite s prijavo. Ob prijavi vam pošljemo povezavo do brezplačne knjižice 7 daril. Knjigo, ki bi jo moral prebrati vsak starš.

Za podrobnejše informacije o vsebini lahko pošljete mail na naslov janez.bozic@outlook.com. Več na Permakulturnem blogu.

Karmen, Marjana in Janez

Ti je bil zapis všeč? Povej naprej.:)