Tokrat za vas pripravljamo malce drugačen družinski dan, bolje rečeno družinsko noč. V mestih redko vidimo kopico zvezd na nebu, slišimo glasove divjih živali in šepet gozdov. Zato vas vabimo, da skupaj preživimo noč v neokrnjeni naravi v srcu slovenskih gozdov in se v miru povežemo z materjo Zemljo.

Dobimo se v soboto, 17. 6. 2017, ob 15. uri v kraju Seč, kjer nas bodo sprejeli gostoljubni domačini. Sledi sprehod do jase sredi pašnikov, kjer si bomo postavili bivališče (šotore ali bivake). Ob spremljanju konjev na pašniku, plezanju po drevesih in obilici proste igre v neokrnjeni naravi, si bomo na ognju pripravili večerjo ter si ogledovali nočno nebo polno zvezd (mogoče bo še teleskop prišel prav). Ob tabornem ognju (če nas bo volja, si lahko pripravimo pravi kres) in pesmi, bomo zaplavali v sanje, kjer nas bo spremljal šepet gozdov in nočno življenje živali. Zjutraj pa nas bo gospodarica pričakala z domačim zajtrkom in toplo kavo. 

Prijave sprejemamo do četrtka, 15. 6. 2017, na tel. 031-293-796 (Gregor U.) ali na gregor.udovc@naturo.si.

Število mest je omejenih, zato pohitite s prijavami.

Cena 10 € na osebo zajema prostor za nočitev, večerjo in zajtrk ter vodo.

Potrebna oprema: baterijske svetilke, spalne vreče, ležalke in po želji tudi šotor.

Prijavo potrdite s plačilom na: 

Društvo Naturo.si
Mestne njive 2
8000 Novo mesto
Namen: Družinska noč-(Priimek družine)
IBAN: SI56 6100 0000 8250 973 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)

SWIFT BIC KODA: HDELSI22

Referenca: SI00 17062017

V primeru slabe vremenske napovedi bomo dogodek 24 ur prej odpovedali oz. potrdili. V primeru vaše odpovedi na dan dogodka, vam denar vrnemo, zadržimo pa 5€ za administrativne stroške.

Ti je bil zapis všeč? Povej naprej.:)
fb-share-icon