DOŽIVLJAJSKO IGRIŠČE KRANJ JE ODPRTO!

V soboto, 28.5.2016 smo na Doživljajskem igrišču v Kranju izvedli igralni dan, ki je bil hkrati neformalna otvoritev doživljajskega igrišča.

Igre na igrišču se je udeležilo preko 200 otrok in odraslih, ki so tako spoznali novo igralno površino za otroke v Kranju. Hvala vsem, da ste prišli in se tako veselo in sproščeno igrali z nami. Hvala tudi vsem, ki ste v minulih treh letih s svojo energijo, časom, idejami, donacijami, odločitvami itd., prispevali k temu, da je Doživljajsko igrišče v Kranju postalo realnost.

Vsak ponedeljek v juniju bo igrišče odprto od 16.00 do 18.00, vstop je brezplačen. Za čas odprtosti po juniju vas bomo še obvestili. Doživljajsko igrišče je namenjeno otroški igri, ustvarjanju in druženju otrok.

Fotografije iz dogodka si lahko pogledate tukaj.

Na naš dogodek žal ni prišel nihče od predstavnikov medijev. Vam pa prilagamo članek iz The New York Timesa o odprtju Doživljajskega igrišča v New Yorku, ki se je ravno tako odprl v soboto. Članek je vreden branja, saj enostavno in jasno opiše tudi kaj doživljajsko igrišče je.

http://www.nytimes.com/…/on-governors-island-mountains-of-j…

Skratka, zelo smo ponosni, da se je ta zgodba začela in da z igriščem otrokom lahko nudimo priložnost za igro na prostem po njihovi meri.

Otroci dobrodošli! 🙂

P.S.: Igralni dan je sofinancirala Mestna občina Kranj.